Jaguar - for Men Evolution (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
4.370 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 7640111505280
Cikkszám: 36089-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. március 08.
Gyártó: Jaguar

Leírás és Paraméterek

A Jaguar első parfümjét 1988-ban indította. Mai napig a Jaguar for Men maradt a Jaguar ház örök klasszikusa, több millió eladott palackkal büszkélkedhetnek világszerte.

Ennek utódja érkezik a piacra 2014-ben, Jaguar For Men Evolution néven, célközönsége a kifinomult városi úriember. Üvege is az időtlen eleganciát sugározza, tovább erősítve ezzel a parfümöt. A parfüm korszerűsítésével a régi illat izgalmassá vált, mely ötvözi a hagyományt és a modern jegyeket. Tervezője: Dominique Preyssas, megjelenési éve 2013.

Fejjegyek: bergamot, menta, narancs és bazsalikom

Szívjegyei: muskotályzsálya, kardamom, alma és levendula a szívben.

Az alap lágyan átölel: finom borostyán, szantálfa és pézsma.

A Jaguar cég egy maroknyi alkalmazottal indult 1922-ben, akkor még Swallow Sidecar Company néven. Úttörők voltak az alumínium alkalmazásában, a nagyon elegáns motor-oldalkocsijaikkal is azonnal népszerűek lettek, és a termelés gyorsan bővült. 1927-ben Herbert Austin bemutatta első saját modelljüket, a híres Austin Sevent. Népautónak szánták, mely olcsó, könnyű vezetni, megbízható, ezt mind tudta is, de nem volt különösebb jellegzetessége.

Ennek sikere után jelent meg három új modelljük, köztük egy Swift nevű is,majd 1931 után a járműveket S.S.-nek nevezték, és 1935-től kezdték sportosabb modelljeiket gyártani, melyek már az S.S. Jaguar néven váltak népszerűvé.

Parfümjeik a márka kedvelőinek körében nagyon népszerűek, kedveltek és elterjedtek.

Illatkategória Fűszeres