Juliette Has A Gun - Miss Charming (100ml) - EDP

Típus
női
Kiszerelés
100 ml
25.970 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3770000002034
Cikkszám: 39479-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 15.
Gyártó: Juliette Has A Gun

Leírás és Paraméterek

Édes és kedves illat, mely elsőre ártatlanságot sugároz, ám később előbukkan a szenvedély, a bűbáj, mindaz, ami egy igazi nőből sosem hiányozhat. Fő összetevői a marokkói rózsa, az eper és a licsi, mindehhez piros bogyós gyümölcsök aromája társul.

Juliette Has Gun egy meglehetősen fiatal parfüm-márka, mely egy pillanat alatt vált a luxus parfümériák kedvencévé szerte a világon. A gyönyörű csomagolás, a fantáziadús illat pillanat alatt kiemelte a mai parfüm-áradatból. A parfümök hihetetlen kreativitással készülnek, mely nem véletlen, ugyanis a híres dinasztia leszármazottja, Romano Ricci álmodta meg az illatcsaládot. Rockosan elegáns rózsaalapú parfüm-családot tervezett: a csábítás „fegyvereit” – a modern Júliák elengedhetetlen kellékeit.

Az illatok valódi rózsaesszenciából készülnek, amit ma már ritkán használnak ilyen tiszta formában a parfüm-gyártásban, hiszen rendkívül értékes (5000 euro/kg). Egy üveg Juliette üvegébe 500 darab rózsából nyert esszencia kerül. A varázslatos kompozíciók elkészítésében Francis Kurkdjian – aki ma Jean-Claude Ellena mellett a legkeresettebb parfümőr – dolgozott együtt Romanóval. Akárcsak maga a parfüm, a Juliette Has a Gun üvege is kivételes: háromszor nehezebb, mint egy átlagos parfüm-üveg, a kupak különleges fémötvözetből készül, és az imádnivaló dekoráció festéséhez 3 nap szükséges. A mintát a nőiességet sugárzó munkáiról ismert Sylvie de France tervezte. 

Illatkategória Gyümölcsös