google-site-verification=tGDSvQ3NDwroAk0tlVcCCN4-Ab9x_QEKOn-66ipJjOk

Laura Biagiotti - Roma Uomo (75ml) Teszter - EDT

6.690 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 8595562272542
Cikkszám: 23114-75
Gyártó: Laura Biagiotti

Leírás és Paraméterek

A Roma per Uomo egy illatos tisztelgés az elegáns, csábító örök város, Róma előtt. Erős és friss, mellette meleg és érzéki illat.

Fejjegyei a grapefruit, a bazsalikom, a bergamot és a galbánum. Szív illatok: jázmin, napraforgó, boróka és balzsamfenyő. Az alap cédrusfa, pacsuli, szantálfa és benzoin keveréke. A 1995-ös kiadású illat.

Laura Biagiotti Rómában született, 1943-ban. A római egyetemen régészetet tanult, később úgy döntött, hogy inkább a divatvilágban szeretne karriert csinálni. Először anyja kis ruhaipari cégénél dolgozott, majd 1965-ben meg is alakították saját design áruházukat. Az anyja, Delia Biagiotti tervezte az egyenruhát az Alitalia személyzetének 1964-ben.

Az első saját kollekcióját 1972 -ben mutatta be Firenzében. Szakmai életében Laura Biagiotti rengeteg elismerő díjat kebelezett be a divat és design világából.

Kollekcióiban jellemző az intuitív szövethasználat, a finom kidolgozás, és a nőies szabásvonal. Biagiotti szívéhez legközelebb a kasmír áll, melyet ő hozott igazán divatba, mely már első kollekciójában is szerepet kapott, és azóta is felbukkan minden kollekciójában.

Laura Biagiotti lánya Lavinia Biagiotti Cigna sem választott más szakmát, és 1997-ben belépett a családi cégbe. Az első parfüm a Laura Biagiotti márkától 1982 - ben jelent meg, Fiori Bianchi - nak nevezték el. Sokáig csak női illatokat készítettek, az első férfi parfümre egészen 1994-ig várni kellett.