Marc Ecko - Ecko (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
7.760 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 608940540800
Cikkszám: 33634-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. március 09.
Gyártó: Marc Ecko

Leírás és Paraméterek

Marc Ecko  első illatát 2009-ben tervezte Vincent Kuczinski és Lois Evans , az Ungerer & C-val együttműködve.

Fejjegyében gyömbér és grapefruit található, a szívillatok közt ott van az ibolya, a vad üröm és a fekete édesgyökér , míg az alap statikus akkordjai  a tonkabab , a fehér tömjén és energikus pézsmaszagú árnyalatok. Marc Ecko azt mondja, hogy mindig is szeretett volna létrehozni egy illatot, mely alkalmas a mindennapi viselet re. "Azt akartam, hogy legyen, ami stimulál minket napközben - szinte olyan, mint a koffein. Azt akartam, hogy tiszta és világos legyen, de emellett szexi is. Fontos volt számomra, hogy megközelítőleg uniszex illatot alkossunk.”

 Marc Ecko 1972-ben született Lakewoodban, New Jersey-ben 1972. Kezdettől a kreatív életre volt hivatott, már tinédzserkorában kialakított a szülei garázsában egy stúdiót, ahol saját tervezésű pólóinak árusítása mellett hip-hop öltözékeket is árult, sőt, kis műköröm építő vállalkozást is indított. Bár Ecko egyetemre járt, gyógyszerészetet tanult, kért egy év halasztást a dékántól, hogy kreativitását kiélhesse. Soha nem tért vissza az egyetemre, viszont hamarosan komoly kis divat-birodalmat épített ki. 1993-ban megalapította Ecko UNLTD nevű cégét, majd Hong Kongba utazott, hogy ott is népszerűsítse a márkát. 1996 őszén dobta piacra első teljes kollekcióját, ugyanezen évben felkérték a Jurassic park 2. c. sikerfilm tervezésében való részvételre is, ekkoriban született a máig ismert orrszarvús logó is.

A mai Ecko UNLTD már milliárdos forgalmú, nemzetközileg is elismert, „streetwear” márka az egész világon, férfiak, nők, és gyermekek részére is készítenek ruhákat.

Első illatuk 2009-ben került a piacra, ezt számos másik követte, nagy sikerrel világszerte.

Illatkategória Fűszeres