Marc Ecko - Green (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
7.570 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 608940551165
Cikkszám: 33638-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. április 19.
Gyártó: Marc Ecko

Leírás és Paraméterek

A Marc Ecko Green gyümölcsös illatokkal indít, mint az ananász és az alma. A földes, fűszeres szívben szerecsendió és muskátli található, ezek alapja pedig fás, száraz illatok elegye, mint a fehér cédrus, a kasmír fa, és a haiti vetiver.

Marc Ecko 1972-ben született Lakewoodban, New Jersey-ben 1972. Kezdettől a kreatív életre volt hivatott, már tinédzserkorában kialakított a szülei garázsában egy stúdiót, ahol saját tervezésű pólóinak árusítása mellett hip-hop öltözékeket is árult, sőt, kis műköröm építő vállalkozást is indított. Bár Ecko egyetemre járt, gyógyszerészetet tanult, kért egy év halasztást a dékántól, hogy kreativitását kiélhesse. Soha nem tért vissza az egyetemre, viszont hamarosan komoly kis divat-birodalmat épített ki. 1993-ban megalapította Ecko UNLTD nevű cégét, majd Hong Kongba utazott, hogy ott is népszerűsítse a márkát. 1996 őszén dobta piacra első teljes kollekcióját, ugyanezen évben felkérték a Jurassic park 2. c. sikerfilm tervezésében való részvételre is, ekkoriban született a máig ismert orrszarvús logó is.

A mai Ecko UNLTD már milliárdos forgalmú, nemzetközileg is elismert, „streetwear” márka az egész világon, férfiak, nők, és gyermekek részére is készítenek ruhákat.

Első illatuk 2009-ben került a piacra, ezt számos másik követte, nagy sikerrel világszerte.

Illatkategória Orientális