Marc Ecko - UNLTD (100ml) - EDT

Marc Ecko - UNLTD (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
6.350 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 608940543191
Cikkszám: 33635-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2020. október 05.
Gyártó: Marc Ecko

Leírás és Paraméterek

Az UNLTD. Marc Ecko a második illata férfiaknak. Bátor férfiaknak,akik meg akarják élni az életüket a maga teljességében.  Marc Ecko szerint: "ez a parfüm szinkronban van a gondolkodásmóddal, amit az extrém sportok ihlettek, az utcai divattal, és a legmodernebb művészetekkel".

Fejjegyek: dinnye, füge, bergamot, menta Szívjegyek: levendula, szarvasbőr, narancsvirágolaj Alap illatok: kasmír, cédrus, pézsma

Marc Ecko 1972-ben született Lakewoodban, New Jersey-ben 1972. Kezdettől a kreatív életre volt hivatott, már tinédzserkorában kialakított a szülei garázsában egy stúdiót, ahol saját tervezésű pólóinak árusítása mellett hip-hop öltözékeket is árult, sőt, kis műköröm építő vállalkozást is indított. Bár Ecko egyetemre járt, gyógyszerészetet tanult, kért egy év halasztást a dékántól, hogy kreativitását kiélhesse. Soha nem tért vissza az egyetemre, viszont hamarosan komoly kis divat-birodalmat épített ki. 1993-ban megalapította Ecko UNLTD nevű cégét, majd Hong Kongba utazott, hogy ott is népszerűsítse a márkát. 1996 őszén dobta piacra első teljes kollekcióját, ugyanezen évben felkérték a Jurassic park 2. c. sikerfilm tervezésében való részvételre is, ekkoriban született a máig ismert orrszarvús logó is.

A mai Ecko UNLTD már milliárdos forgalmú, nemzetközileg is elismert, „streetwear” márka az egész világon, férfiak, nők, és gyermekek részére is készítenek ruhákat.

Első illatuk 2009-ben került a piacra, ezt számos másik követte, nagy sikerrel világszerte.

Illatkategória Fűszeres