Mercedes-Benz - Mercedes-Benz Club (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
8.690 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3595471041029
Cikkszám: 39636-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 01.
Gyártó: Mercedes-Benz

Leírás és Paraméterek

A CLUB fantázianevű Mercedes-Benz parfüm egy fás- aromás illat férfiaknak2013-ból. Tervezője Olivier Cresp. Fejjegyei a citrusfélék és a rebarbara, szívjegyei a borókabogyó, fűszerek, kardamom és a vizes jegyek, alapja a pacsuli, fás illatok, tonkabab és ambroxan.

A Mercedes-Benz történelme idestova 120 évet ölel fel az autótörténelemből, ugyanis az első Mercedes egészen pontosan 1900. december 22-én került leszállításra. A Mercedes-Benz jellegzetes csillag alakú márkajelzése, ezáltal pedig az autómárka története egészen az 1880-as évekbe nyúlik vissza, amikor Gottlieb Daimler és Karl Benz egymástól függetlenül megalkották a magas fordulatszámú robbanómotort, később a pénzügyi támogatók, illetve a befektetők később összehozták a két mérnököt, hogy együtt rakják le a Mercedes-Benz alapjait. A gyár megalakulásától egyre gyorsabb és magasabb minőséget képviselő autók készítésére esküdött, ezáltal már az első autóversenyek óta találkozhatunk a márkával a Forma1-ben is.

A Mercedes márkanevet ténylegesen 1902. június 23-án jegyezték be, amihez 1909 júniusában csatlakozott a ma jól ismert csillagos márkajelzés is. A Mercedes-Benz a második világháborúig a németek népautójaként funkcionált, majd a gazdasági válság alatt és után egyre inkább a sportautókra koncentrált, így már a harmincas években megjelentek az első Mercedes sportkocsik is, de ebből az időből származik a világ első dízel motoros személyautója is, amit szintén nekik köszönhetünk. A Mercedes-Benz az ötvenes évektől napjainkig már különválasztja a versenyekre szánt modelleket a családi autóktól, így a hatvanas években a márkanév egyfajta presztízst és divatot is képviselt az autópiacon, amit mindmáig sikerült is megőriznie. A Mercedes-Benz sokszínűségét tükrözi, hogy minden autóipari szegmensben megállja a helyét, így a sportautók és a hagyományos személygépkocsik mellett buszokat, teherautókat, de még terepjárókat is gyártanak.

Illatkategória Fűszeres