Mont Blanc - Legend (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
15.820 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3386460032681
Cikkszám: 18409-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Mont Blanc

Leírás és Paraméterek

A Mont Blanc 2011 áprilisában bemutatja új férfi illatát. A Legend az elkötelezett, inspiráló, erényes és magabiztos férfinek való, aki bátor, szenvedélyes és hiteles. Ezen férfi illata finom, emellett markáns és férfias. Olivier Pescheux alkotása az illat, mely tele van ellentétekkel, egyesíti az erőt és a gyengédséget, a hagyományt és a modernitást. A kompozíció friss,aromás illatokkal nyit: bergamot, levendula, ananász és egzotikus Verbena ( Litsea Cubeba ). A szívben hangsúlyos a tölgymoha, a muskátli, a kumarin, az alma, a rózsa, és Pomarosa molekula (szárított gyümölcsök aromája). Az alap szantálfa, tonkabab és evernyl molekula. Nehéz és enyhén ívelt üvege fekete, minimalista és fényűző , tökéletesen illik az illathoz. A fekete-fehér kampány arca Simon Clark, fényképezte Peter Lindbergh .

A Mont Blanc cég hamburgi székhelyű, 1906-ban alapította Claus-Johannes Voss és Alfred Nehemias.  Alapítói "mindössze" annyit tűztek ki célul, hogy Európában a legmagasabb színvonalú írószereket gyárthassák. Így a legmagasabb hegy, a Mont Blanc lett a névadó, s egyben az első csúcsmodellbe is a kitűzött célt vésték bele, a 4810-es számot, ami a hegycsúcs méterben megadott számát hivatott jelezni.

Egyik leghíresebb modelljük a Guiness-rekordok könyvébe is bekerült:  a 4810 briliánssal ékesített írószercsoda lett a világ legdrágább (akkori értékén 125 ezer dollár - vagyis 26 millió forint) tolla.

A cég portfóliója az elmúlt évtizedek alatt számos termékkel bővült: svájci órákat, szemüvegeket, parfümöket dobtak piacra, mind-mind a fényűző életmódot kedvelők státusz szimbólumává vált.

A Mont Blanc illatok jellegzetesek, csábítóak, azon nők és férfiak körében kedveltek, akik szeretnének diszkréten, elegáns módon különbözni az átlagtól.