Moschino - Forever (100ml) Teszter - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
10.060 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 8595562280202
Cikkszám: 20169-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 01.
Gyártó: Moschino

Leírás és Paraméterek

A Moschino új férfi illatát 2011-ben mutatták be. Nevével utalnak a cég vidám, időtlen, elegáns, kissé ironikus stílusára, mely a Moschino sajátja már a kezdetektől. Az aromás-fás összetétel Nathalie Lorson munkája. Fejjegyei közt szerepel bergamot, kumquat és csillagánizs, a szívben muskotályzsálya, fekete bors, tonkabab található, fás alapja pedig vetiver, szantálfa és pézsma keveréke.

A fotós Alasdair McLellan plakátjain az angol modell és zenész Josh Beech a reklámarc, aki az egész 2011 tavaszi / nyári kollekció arca is volt. Az átlátszó üveg klasszikus téglalap alakú, ezüst kupakkal díszített, amelyen megjelenik a márka logója.

Franco Moschino eleinte illusztrátorként dolgozott a neves Versace háznál 1971-től, majd saját céget alapított 1983-ban. A tervező híres formabontó, színes ruhadarabjairól, játékos és excentrikus stílusáról, mellyel szembement a kor divatjával. Moschino először farmereket és alkalmi viseleteket tervezett elsősorban, ezeket gyorsan követték a cipők, a fehérneműk , a rendkívül eredeti megjelenésű utcai viseletek és a parfümök. Korai, 1994-es halála után a ház kreatív irányítása Rosella Jardinihez került. A „Moschino” mára világméretű céggé nőtte ki magát, népszerűségére példa, hogy Kyile Minougenak és Madonnának is terveztek már fellépő ruhákat.

Parfümjeik vidámak, játékosak, egyediek és szexik, és bár illatai elsősorban az ifjabb korosztálynak szólnak, a Moschino illatait viselve bárki újra fiatalnak érezheti magát. Első női illatukat 1987-ben dobták piacra, a férfiaknak szánt első parfümöt 1990-ben mutatták be.