google-site-verification=tGDSvQ3NDwroAk0tlVcCCN4-Ab9x_QEKOn-66ipJjOk

Moschino - Cheap And Chic I Love Love (100ml) - EDT

Típus
női
Kiszerelés
100 ml
16.600 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 8011003991457
Cikkszám: 2993-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 08.
Gyártó: Moschino

Leírás és Paraméterek

Az I love you by Moschino-t 2005-ben dobták piacra. Vidám ,gyümölcsös aroma nőknek, fejillataiban megtalálhatóak citrusfélék és piros gyümölcsök: narancs,citrom,grapefruit, ribizli. Szívillataiban virágok sora bukkan fel: gyöngyvirág, gyékény, tearózsa és a fahéjlevél. Alap illatait a tanakafa, a pézsma és a cédrus adja.A palackon robbanásként szóródnak szét a színek: narancs,égszínkék ,sárga. Formáját a Olive Oyl, Popeye barátnőjének sziluettje inspirálta.

   

   

Franco Moschino eleinte illusztrátorként dolgozott a neves Versace háznál 1971-től, majd saját céget alapított 1983-ban. A tervező híres formabontó, színes ruhadarabjairól, játékos és excentrikus stílusáról, mellyel szembement a kor divatjával. Moschino először farmereket és alkalmi viseleteket tervezett elsősorban, ezeket gyorsan követték a cipők, a fehérneműk , a rendkívül eredeti megjelenésű utcai viseletek és a parfümök. Korai, 1994-es halála után a ház kreatív irányítása Rosella Jardinihez került. A „Moschino” mára világméretű céggé nőtte ki magát, népszerűségére példa, hogy Kyile Minougenak és Madonnának is terveztek már fellépő ruhákat.

   

Parfümjeik vidámak, játékosak, egyediek és szexik, és bár illatai elsősorban az ifjabb korosztálynak szólnak, a Moschino illatait viselve bárki újra fiatalnak érezheti magát. Első női illatukat 1987-ben dobták piacra, a férfiaknak szánt első parfümöt 1990-ben mutatták be.

Illatkategória Virágos