Pierre Cardin - Style (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
4.030 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3607342251717
Cikkszám: 36348-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. június 25.
Gyártó: Pierre Cardin

Leírás és Paraméterek

Az alkotásairól híres tervezőt, Pierre Cardint ma elismerik, mint legendás, avantgárd stílusú tervezőt. A fúziós divat, és a design, az eredeti geometrikus formákat és az innovatív ötleteket felvonultató kollekció örökre híressé tették.  Az új illatduó tükrözi Cardin stílusát, mindkettő modern és időtlen. A férfi kiadás meleget és a modern eleganciát sugároz.

A fejjegy illatos keveréke a levendulának, a mandarinnak és a zöld almának, majd a szívillatban feltűnik a muskátli, a labdanum és a jázmin, míg az alap meleg és keleti, tonkabab, szantálfa és ámbra keveréke.

A lenyűgöző tehetségű tervező nagyon fiatalon kezdte pályafutását: 1936-ban egy posztógyárban helyezkedett el tanoncként, hogy megtanulja a divattervezés alapjait. Ekkor mindössze 14 éves volt.

1945-ben Párizsba utazott, és nagyon hamar neves divatházaknak kezdett dolgozni, például a Diornál. Saját cégét 1950-ben alapította, első saját kollekcióját 1953-ban mutatta be. Először női butikot nyitott 1954-ben, majd jött a férfi ruhaüzlet nyitása 1957-ben. Ruhái egyre népszerűbbek lettek, számos díjat és elismerést kapott munkássága során.

Később már nem csak a divat, a ruhák tervezése érdekelte, szép karriert futott be a bútorok, egyéb belsőépítészeti elemek tervezésével is, de szép számmal tervezett látványos ékszereket is.

Parfümöket a Coty Inc.-vel együttműködve 1972-ben kezdett forgalmazni, melyek nem kevésbé lettek népszerűek, mint bármely más, neve alatt futó fogyasztási cikk.

Illatkategória Fás