Playboy - London (100ml) - EDT

Playboy - London (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
3.170 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3607348305384
Cikkszám: 31717-100
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 25.
Gyártó: Playboy

Leírás és Paraméterek

A 2011-es kiadású Playboy – London az elkötelezett úriember illata, aki néha tipikus rosszfiúként tud viselkedni, ha a helyzet ezt kívánja.

Fejjegyei: mandarin, galbánum és a grapefruit.

Szívjegyei: rózsa, fahéj és Toscanol molekula (fűszeres illatok keverékét idéző illat)

Alap illatai: cédrus, tonka és brandy.

Párizs az illat fővárosa, mondják, így nem meglepő módon a Coty Inc. története is itt kezdődött, mintegy 100 évvel ezelőtt. Az ambiciózus fiatalember, Francois Coty, nem csupán az illatok megkomponálásához értett. Ami kiemelte szaktársai közül, az a piacérzékenysége volt. Gondosan ügyelt az esztétikus csomagolásra, és a jól hangzó, az illatokkal harmonizáló márkanevekre. Felismerte a reklám és a termékbemutatók fontosságát. Méltán érdemelte ki a „modern illatszergyártás atyja” nevet.

És talán a legfontosabb volt, hogy mindezt ne csak a felső tízezer engedhesse meg magának. Elérhető áron akart nemes parfümöket és kozmetikumokat kínálni. Idézet: „Lepd meg a nőt a legjobb termékkel, amire csak képes vagy, dobd piacra egy olyan tökéletes üvegben, amely egyszerűségében gyönyörű, egyúttal a benne rejlő illat is kifogástalan, add ésszerű áron, és olyan méretű üzlet születésének leszel a tanúja, amilyet nem látott még a világ!”

A cég ma már mind az öt kontinensen jelen van, a világ legnagyobb illatszer gyártó cégévé fejlődött.

Illatkategória Orientális