Playboy - New York (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
1.990 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3607342144156
Cikkszám: 31724-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Playboy

Leírás és Paraméterek

A Playboy – New York 2010 júliusában indult. Az illat megtestesíti mindazt, ami a magabiztos és elegáns férfi sajátja, aki szereti a dinamizmust és élvezi az életet.

Érzéki keveréke a fák, a gyümölcsök és a fűszerek aromájának. A parfüm mottója: „ A New-York-i nők néha agresszívek. Hagyd, hogy  azt higgye,ő tette meg az első lépést!” Fejjegyek: polivinil-klorid, aldehidek, citrom

Szívjegyek: elemi, bors, zöldalma Alap illatok: vanília, vetiver, tonkabab

Párizs az illat fővárosa, mondják, így nem meglepő módon a Coty Inc. története is itt kezdődött, mintegy 100 évvel ezelőtt. Az ambiciózus fiatalember, Francois Coty, nem csupán az illatok megkomponálásához értett. Ami kiemelte szaktársai közül, az a piacérzékenysége volt. Gondosan ügyelt az esztétikus csomagolásra, és a jól hangzó, az illatokkal harmonizáló márkanevekre. Felismerte a reklám és a termékbemutatók fontosságát. Méltán érdemelte ki a „modern illatszergyártás atyja” nevet.

És talán a legfontosabb volt, hogy mindezt ne csak a felső tízezer engedhesse meg magának. Elérhető áron akart nemes parfümöket és kozmetikumokat kínálni. Idézet: „Lepd meg a nőt a legjobb termékkel, amire csak képes vagy, dobd piacra egy olyan tökéletes üvegben, amely egyszerűségében gyönyörű, egyúttal a benne rejlő illat is kifogástalan, add ésszerű áron, és olyan méretű üzlet születésének leszel a tanúja, amilyet nem látott még a világ!”

A cég ma már mind az öt kontinensen jelen van, a világ legnagyobb illatszer gyártó cégévé fejlődött.

Illatkategória Fás