Playboy - VIP For Him (100ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
100 ml
2.320 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3607348579594
Cikkszám: 28885-100
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. március 08.
Gyártó: Playboy

Leírás és Paraméterek

A Playboy 2012-ben megjelent két új illatát a luxus, a csillogás és extravagáns környezet ihlette.

A férfinek ellenállhatatlanul kifinomult és elegáns illatot kölcsönöz, jelzi, hogy ő mindig a megfelelő helyen és a megfelelő időben jelenik meg. Szokatlan, csábító karizmatikus illat. Fejjegyei: bergamot, rebarbara,  és a rum zamata, a szív vizes illatokat sugall, emellett van benne némi  levendula, és kevés alma. A parfüm alapja a fehér csokoládé zamatával csábít, melyet csak kiemel a tonkabab és a szantálfa.

Párizs az illat fővárosa, mondják, így nem meglepő módon a Coty Inc. története is itt kezdődött, mintegy 100 évvel ezelőtt. Az ambiciózus fiatalember, Francois Coty, nem csupán az illatok megkomponálásához értett. Ami kiemelte szaktársai közül, az a piacérzékenysége volt. Gondosan ügyelt az esztétikus csomagolásra, és a jól hangzó, az illatokkal harmonizáló márkanevekre. Felismerte a reklám és a termékbemutatók fontosságát. Méltán érdemelte ki a „modern illatszergyártás atyja” nevet.

És talán a legfontosabb volt, hogy mindezt ne csak a felső tízezer engedhesse meg magának. Elérhető áron akart nemes parfümöket és kozmetikumokat kínálni. Idézet: „Lepd meg a nőt a legjobb termékkel, amire csak képes vagy, dobd piacra egy olyan tökéletes üvegben, amely egyszerűségében gyönyörű, egyúttal a benne rejlő illat is kifogástalan, add ésszerű áron, és olyan méretű üzlet születésének leszel a tanúja, amilyet nem látott még a világ!”

A cég ma már mind az öt kontinensen jelen van, a világ legnagyobb illatszer gyártó cégévé fejlődött.

Illatkategória Virágos