Police - To Be The Illusionist (125ml) - EDT

Police - To Be The Illusionist (125ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
125 ml
6.260 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 679602641128
Cikkszám: 35916-125
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2020. szeptember 29.
Gyártó: Police

Leírás és Paraméterek

A The Illusionist azon férfiaknak készült, akik szeretik lenyűgözni az embereket, csábítóak, és büszkék különc személyiségükre. Fejjegyeiben a vizes jegyeket kiemeli a bergamot és a zöld borostyán, mely frissességet ad a provokatív összetételű illatnak. A szív púderes akkordjaiban az íriszt kombinálták a fehér cédrussal, mindezt egy zsályás illat lengi be fátyolszerű könnyedséggel. Alapillataiban megtalálható a pézsma, a kasmír, illetve bőrszerű illatjegyek. 2012-es kiadású illat.

Az olasz márka története az amerikai rendőrségi napszemüvegek formája alapján készített egyedi stílusú, merész napszemüvegek gyártásával kezdődött az 1980-as évek végén. A 21. század első éveiben az órapiacot is célba vették, produktumaikkal pedig hasonló hatást értek el, mint szemüvegeikkel. A cég extravagáns termékeinek megjelenése és hatékony reklámhadjárata révén számos világsztárt megnyert magának az európai törzsközönség mellett. Csak néhány nagy név a sztárok közül: George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas. Ők amellett, hogy reklámarcai, egyben aktív viselői is a POLICE divatos és változatos termékeinek. Természetesen a márka az elmúlt 25 esztendőben folyamatosan fejlődött. 1997-ben a Police bemutatta első parfümjeit. A Police legismertebb parfümpárosa a kissé ugyan morbid, de a kívánt hatást teljes mértékben elérő, színes, koponyás parfümök.

A Police parfümök az energikus embereknek ajánlottak, akik erős személyiséggel bírnak. A modern illatok segítenek az egyedi image kialakításában, általuk vonzóbbakká és szexisebbé válhatunk.

Illatkategória Fás