Replay - your fragrance! (75ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
75 ml
4.560 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 737052268514
Cikkszám: 12234-75
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Replay

Leírás és Paraméterek

2009 szeptemberében piacra dobott parfüm, melyet a különféle hangok ihlettek. A férfi parfüm egy aromás-vizes kompozíció, a borostyán, a mandarin és a kardamom aromájával, melyek modern hangulatot adnak az illatnak. A szívjegyek szabadságot sugallnak, köszönhetően a cédrusillatának, míg az alapot a szantálfa, a pacsuli és a pézsma adja.

Az új parfümpár csomagolása a festőművész Stina Persson design-elképzelései alapján készült, spontán, érzelmekre kihegyezett képekkel, megmutatva, hogy néha a legegyszerűbb dolgok a leghitelesebbek, és a legegyedibbek.

A Replay márkanevet Claudio Buziolnak köszönheti a világ, aki 1978-ban regisztrálta a márkát. A Replay az első időkben kizárólag farmereiről volt híres, melyekre jellemző volt a tipikus olasz stílus, és a kitűnő minőségű anyagok használata. Innovatív stílus, jellemző szabás és kiváló minőség – ezek az állandó jellemzők ékítik a Replay márka hiteles farmer örökségét. Miután a farmereik világszerte népszerűek lettek, a cég rengeteg kiegészítőt, napszemüvegeket, pólókat kezdett gyártani, melyek főként a fiatalok stílusához állnak közelebb, de a cég által később piacra dobott számos parfüm már úgy készült, hogy az idősebb korosztály is találhasson köztük kedvére valót.

A Replay márkára különösen jellemző a páros parfümök készítése – egy-egy fantázianév alatt egyszerre dobják piacra a női illetve a férfi verziót is.

Illatkategória Gyümölcsös