Roberto Cavalli - Just Cavalli I Love Him (30ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
30 ml
3.440 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 8011530906665
Cikkszám: 17164-30
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Roberto Cavalli

Leírás és Paraméterek

A 2010-ben piacra került parfümpáros tervezője Karine Dubreuil és Mathilde Bijaoui. Érzéki illatok, azoknak az embereknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből játékos hozzáállásukkal.

Fejjegyek: gyömbér, mandarin, grapefruit Szívjegyek: szerecsendió, bors, zöldtea, sáfrány Alap illatok: labdanum, pacsuli, szantálfa, tonkabab

Roberto Cavalli 1940-ben született Firenzében. Nagyapja a festőművész Guiseppe Rossi, apja pedig szabó volt.  Karrierje a helyi művészeti iskolában kezdődött, ahol textilfestést tanult. Saját neve alatt alapította meg cégét a '60-as években, és 1972-ben tartotta első divatbemutatóját a firenzei Pitti-palotában. Nyomtatott bőr technológiáját is ekkor szabadalmaztatta, és első kollekciójában is bőrdarabokból összevarrt patchwork ruhák szerepeltek. Első sikerekor Cavalli alig múlt 30 éves, de miután megnősült, pár évig csak szenvedélyének, a versenylovaknak szentelte idejét. 1994-ben tért vissza a divat világába, kőmosott farmerei szintén újdonságnak számítottak, és hamar elterjedtek a világban, ismertté téve ezzel a márkanevet.

Roberto Cavalli egyáltalán nem a visszafogott stílusáról híres, így még a sztárok közül is csak a merészebbek viselik a kreációit. Persze neves esemény, díj-átadó nem múlhat el egy-két Cavalli ruhakompozíció nélkül.

Első parfümje 2002-ben jelent meg. Illatai hasonlítanak a ruhákhoz, merészek és érzékiek, emellett frissek és élénkek.