Roberto Cavalli - Just Cavalli for Him (90ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
90 ml
7.780 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3607346236581
Cikkszám: 34722-90
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. március 08.
Gyártó: Roberto Cavalli

Leírás és Paraméterek

A parfüm kimondottan a bőr illatát idézi. 2013-ban debütált, megálmodói Domitille Bertier és Clement Gavarry. Fejjegyei közül legerősebb a spanyol paprika, szív illatai közül kiemelkedik a vetiver aromája, míg az erős alapot a bőr illatanyagai adják.

Roberto Cavalli 1940-ben született Firenzében. Nagyapja a festőművész Guiseppe Rossi, apja pedig szabó volt.  Karrierje a helyi művészeti iskolában kezdődött, ahol textilfestést tanult. Saját neve alatt alapította meg cégét a '60-as években, és 1972-ben tartotta első divatbemutatóját a firenzei Pitti-palotában. Nyomtatott bőr technológiáját is ekkor szabadalmaztatta, és első kollekciójában is bőrdarabokból összevarrt patchwork ruhák szerepeltek. Első sikerekor Cavalli alig múlt 30 éves, de miután megnősült, pár évig csak szenvedélyének, a versenylovaknak szentelte idejét. 1994-ben tért vissza a divat világába, kőmosott farmerei szintén újdonságnak számítottak, és hamar elterjedtek a világban, ismertté téve ezzel a márkanevet.

Roberto Cavalli egyáltalán nem a visszafogott stílusáról híres, így még a sztárok közül is csak a merészebbek viselik a kreációit. Persze neves esemény, díj-átadó nem múlhat el egy-két Cavalli ruhakompozíció nélkül.

Első parfümje 2002-ben jelent meg. Illatai hasonlítanak a ruhákhoz, merészek és érzékiek, emellett frissek és élénkek.

Illatkategória Fás