Rochas - Man (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
7.310 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3139420008154
Cikkszám: 3374-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. május 12.
Gyártó: Rochas

Leírás és Paraméterek

Az eredi illatokat idéző parfümöt 1999-ben tervezte Maurice Roucel . A felszabadult, saját értékeivel tisztában lévő ember illata, aki hisz az ellentétek vonzásában, és elhiszi, hogy lehet valaki bármilyen férfias is, egy cseppnyi nőiesség biztos lakozik benne.

A fejjegy bódító, édes, friss bergamot és gyengéd, balzsamos levendulaaromával indul, ezt követi a szív, mely tiszta és intenzív, jázmin impulzusok mellett a szelíd füves és friss gyöngyvirágillattal, fűszerezve egy cseppnyi érzéki pézsmával. Az alap puha, krémes, meleg, vanília, szantálfa, borostyán és kávé keveréke. Az üveg tervezői Franzrudolf Lehnert és Michael Förster.

A Rochas divatházat a francia tervező Marcel Rochas(1902-1955) alapította 1925-ben. Első parfüm-sikerét az 1944-ben kiadott Femme nevű illat hozta meg a divatház számára, melyet Macel igazából a feleségének tervezett. Ezt követe a rendkívül népszerű, érzéki illat, a Madame Rochas, majd még számos másik is.

A cég a divat terén is maradandót alkotott, rengeteg híresség - Nicole Kidman , Jennifer Aniston , Kirsten Dunst , Kate Bosworth , Jennifer Lopez , Rachel Weisz , és Sarah Jessica Parker – viseli előszeretettel kreációikat. Ruháikra jellemző a luxusminőség, a finom szabásvonal, és a kitűnő alapanyagok használata.

Illatkategória Fűszeres