Salvador Dali - Laguna (30ml) - EDT

Típus
női
Kiszerelés
30 ml
4.370 Ft
Gyártó cikkszám: EAN 3331430875010
Cikkszám: 3424-30
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.
Gyártó: Salvador Dali

Leírás és Paraméterek

Meleg, virágos illat, a tenger partot idézi fel, ahogy Ön jól érzi magát a meleg, déli napsütésben, az egzotikus virágok intenzív aromáját érezvén. A fejjegy friss és gyümölcsös: mandarin, grapefruit, őszibarack és sárgabarack. A szívillatot jázmin, rózsafa, írisz és gyöngyvirág adja. Az alapilat tonkabab, cédrusfa, pacsuli és vanília keveredése. 1991-ben alkotta Marc Buxton.

 Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket… valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.

Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.