Salvador Dali - Le Roy Soleil Extreme (50ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
50 ml
4.600 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3331439410205
Cikkszám: 28642-50
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2021. június 25.
Gyártó: Salvador Dali

Leírás és Paraméterek

A 2012-es kiadású parfümöt Dali azon akvarelljei ihlették, melyekkel a festő tisztelgett XIV Lajos francia király előtt, akit Napkirálynak szólítottak. Fényűző, erős és karakteres illat.

Fejjegyei:  bergamot, olasz citrom , ananászlevelek ,  szívillatai kimondottan férfias aromák, úgymint a kardamom , a levendula és az élénkítő zöldalma, míg alapja kimondottan elegáns,  haiti vetiver, moha , ámbra és pézsma keveréke.

Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket… valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.

Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.