Van Cleef & Arpels - Midnight in Paris (40ml) - EDT

Típus
férfi
Kiszerelés
40 ml
5.480 Ft
Menny.:
Gyártó cikkszám: EAN 3386460025188
Cikkszám: 16349-40
Elérhetőség: 0
Várható szállítás: 2022. június 29.
Gyártó: Van Cleef & Arpels

Leírás és Paraméterek

A Van Cleef & Arpels Midnight In Paris egy kimondottan érzéki illat, azon férfiak számára, akik nem félnek felhívni magukra a figyelmet. Citrusos és virágos aromák érzékeny egyensúlya…

   

Bergamot, bőr, kesernyés mandula és gyöngyvirág érzéki kombinációjával nyit, a frissességet a citrom és a menta adja, majd az egészet a rozmaring teszi teljessé. Alapként tartalmaz ámbrát és tonkababot, melyek melegséget, biztonságot sugároznak. Üvege mélykék, mely az ezüst díszítésnek köszönhetően a titokzatos éjszakai égboltot juttatja eszünkbe.

 A Van Cleef & Arpels története egy csodálatos szerelemmel kezdődött a XX. század elején. Estelle Arpels és Alfred Van Cleef házasságából nőtte ki magát az egyik legsikeresebb ékszerész dinasztia. A két ékszerész család egyesült, és 1906-ban megnyitották közös üzletüket Párizsban, a Place Vendôme 22 szám alatt, amely azóta is az ékszerház központjának számít.  A Van Cleef & Arpels hamar az egyik vezető ékszerházzá vált, és már a ’30-as évektől kezdve terjeszkedni kezdett, 1942-ben nyílt meg az első üzletük a tengerentúlon, New Yorkban.